Välkommen att utforska min blogg...

Ett gott skratt:=))))))))))

Det var en gång en riktigt gammal man som var på en pensionärsdans. Problemet var att han inte hade haft sex på mycket länge. Han hade dansat med alla gamla tanter hela kvällen, men inte fått napp.

Frustrerad gick han till slut fram till en gammal tant och sa, "Jag har inte fått något hugg på hela kvällen. Skulle du kunna tänka dig att rulla runt i sänghalmen med mig? Du får 200 spänn!

"OK! Jag är inte den som tackar nej till 200 spänn", säger käringen.

De tar färdtjänst hem till honom och efter ett kort förspel drar de sig in mot sängen. Han njuter verkligen av sexet och kan inte låta bli att bli förundrad över hur trång hon är, trots hennes ålder. Han antar att hon är oskuld.

Efter den underbara akten, rullar han av henne och pustar "Wow damen, hade jag vetat att du var oskuld skulle du fått 500 kr."

Förvånad svarar hon, "om jag vetat att du faktiskt skulle få stånd, hade jag tagit av mig trosorna."



En man från North Carolina hade köpt en låda sällsynta och väldigt dyra cigarrer och gick därefter till ett försäkringsbolag för att brandförsäkra dem.

En månad senare hade han rökt upp hela sitt lager av dessa underbara cigarrer, och bara gjort en enda avbetalning på sin försäkring. Han fyllde i en fodringsbegäran till försäkringsbolaget och på sin blankett skrev han att han förlorat cigarrerna i en serie av mindre bränder. Försäkringsbolaget vägrade att betala och åberopade det självklara faktum att mannen konsumerat cigarrerna på ett sedvanligt sätt. Mannen stämde då försäkringsbolaget, och vann.

När han lämnade in sin bevisning godkände domaren den eftersom mannen hade ett försäkringsbrev från bolaget som intygade att cigarrerna var brandförsäkrade, utan några specifika definitioner om vilken sorts eld.

Så försäkringsbolaget blev tvungna att betala mannen för hans förlust.

Dock låg inte försäkringsbolaget på latsidan utan drog fram ett trumfkort kort därefter. När mannen löst ut sin check så såg försäkringsbolaget till att han blev arresterad för 24 mordbränder.

Med hjälp av mannens eget vittnesmål från den föregående rättegången bevisade försäkringsbolaget att mannen var skyldig till att avsiktligt bränt dom dyra cigarrerna och blev dömd till 24 år i fängelse.





Två sillar i Atlanten är ute och simmar. Den ena sillen till den andre:
- Värst vad du ser blek och hängig ut!
- Ja, jag ska snart läggas in...

Vad heter Usama Bin Ladens glömske bror?
Var vade ja Laden



Två mjölkpaket till varandra:
- Vad är det med dig?
- Jag är sur!


Polisen stoppar en bilist:
- Vi skulle vilja gå igenom er bil.
- Javisst, men är det inte lättare att gå runt den?



Två tjejer sitter och pratar:
- Vilken snygg ögonskugga du har. Är det Max Factor?
- Nej, det är varuhusets svängdörr.






Kommentarer
Postat av: Camilla

sv: tackar. :)

2008-05-31 @ 12:11:57
URL: http://artondejuni.blogg.se
Postat av: Barbro

Tack för titten....

2008-05-31 @ 15:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0